Vår terminal Carbon Mobile 5

Kontakt oss

Android terminal med nye muligheter!

En kraftfull mobil terminal

Carbon Mobile 5 gir alle muligheter for fremtiden med Android operativsystem og mulighet for tredjepartsapper.

Fleksibel kommunikasjon

Carbon Mobile 5 har kommunikasjon via 4G, WiFi og Bluetooth som gir deg mulighet til å ta betalt over alt hvor du måtte ha behov for det.

Et steg opp for små bedrifter

Carbon Mobile 5 gir en kraftfull løsning for mindre bedrifter som ønsker å konsolidere forretningen, CRM-programmer og betaling.

"

Butikkene er i økende grad fokusert på å forbedre og personliggjøre kundeopplevelsen

- Verifone
Carbon Mobile 5 er en del av Verifones nye Android-baserte terminalserie. Det er en mobil betalingsterminal med stor farge- og berøringsskjerm. Den leveres med 4G, Bluetooth og WiFi, og kan brukes både frittstående og integrert med kasse.
Verifone Cloud Service gir med Android tilgang til ulike tredjepartsapper. Dette inkluderer både alternative betalingsløsninger som Vipps, Klarna og AliPay, og også andre løsninger som for eksempel kasseapper og lojalitetsløsninger via Androids økosystem. Disse vil bli løpende tilgjengelige i det norske markedet, og gi gode muligheter for bedrifter å vokse med betalingsløsningen.
Carbon Mobile 5 er PCI 5.X-godkjent, og har dermed en sikkerhetsgodkjenning med lang levetid. Den har meget god batterikapasitet, lader raskt og er en robust mobil betalingsterminal.

Kontakt oss